ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!

Λίγο Πριν την Πτώση (ΠτΠ) και πολύ αμέσως μετά μπήκαμε σε κλίμα και ρυθμούς Χριστουγέννων! Το πρώτο βράδυ απλά χαλαρώσαμε και κοιμηθήκαμε γύρω στο 12ωρο και από την επόμενη μέρα ξεκίνησε φουλ πρόγραμμα! Είναι που την Κυριακή έχουμε και το Bazaar του σχολείου μας (το πρώτο μας bazaar!) και έχουμε και ετοιμασίες!

WP_000453 WP_000452

Τα μπισκοτάκια μας είχα προλάβει να τα φτιάξω ΠτΠ και όσο ήμασταν στο νοσοκομείο στέγνωσε και το γλάσο! Οπότε έμενε να μπούνε σε σακουλάκια.

WP_000496 WP_000495

Για το Ημερολόγιο Χριστουγέννων ευτυχώς είχαμε ξεκινήσει την προεργασία και είχα μόνο να βάλω τις εκπλήξεις, δλδ αυτοκόλλητα, μαγνητάκια, καραμελάκια, σοκολατοειδή…..! Έτσι λοιπόν σε ένα 3ωρο περίπου που γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο για ένα μπάνιο και λίγη ξεκούραση, το ετοίμασα για να περιμένει το κορίτσι μου μόλις πάρει το εξιτήριο! Η αλήθεια είναι ότι μάλλον της άρεσε πολύ! Το αγκάλιασε και το κρατούσε! Δυσκολευόμαστε βέβαια να καταλάβουμε ότι είναι μία έκπληξη για κάθε μέρα…. Επίσης, επειδή στο σπίτι μας ο Άγιος Βασίλης έρχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιά που είναι και τα γενέθλια της Ζωής μου (!), το ημερολόγιό της έχει 31 εκπλήξεις!

WP_000457
Σειρά είχε ο στολισμός δέντρου – σπιτιού! Και τέλος οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα για λίγο «άρωμα Χριστουγέννων»!

WP_000492
Σήμερα λοιπόν το πρόγραμμα έχει να φτιάξω 6 κουτιά που θα βάλω τα γλυκά για να τα πάω στο σχολείο και να τα γεμίσω!

2 thoughts on “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!

Leave a comment