ΠΟΣΕΣ ΕΝΟΧΕΣ…..

Σε ένα ιατρικό συνέδριο είπα να δουλέψω και εγώ ένα ΣΚ για ένα επιπλέον χαρτζιλίκι… εντάξει, ήταν πολλές οι ώρες που έλλειπα και ουσιαστικά από την Πέμπτη με ξαναείδες την Κυριακή…. αλλά σου το είχα πει.. τα είχαμε συμφωνήσει…
Και μετά είχε 2 μέρες άδεια ο μπαμπάς και βρήκα ευκαιρία να κάνω διάφορες εξωτερικές δουλειές και πάλι έλλειπα περισσότερες ώρες από ότι συνήθως.
Έπρεπε όμως να αρρωστήσεις? Να βήχεις σαν 80χρονος που κάπνιζε από πάντα και να πνίγεσαι στον ύπνο σου? Έπρεπε να μαζέψεις τόσες μύξες που να πρέπει να ξεθάψουμε όλες τις κρυμμένες «εκπλήξεις» για κάθε φορά που έβαζες νερό (ορό) ή φαρμακάκι στη μύτη αλλά και στο μάτι, γιατί τα μικροβιάκια σου πήγαν και εκεί?

sinaxi-e1389437647426

Και σα να μην έφτανε αυτό, ξύπνησες στις 6παρά την Κυριακή το πρωί από τον βήχα και μετά ήθελες… γάλα μαμάς μετά από 2 μήνες «αποχής»…. Το βλέμμα με τα κλαμένα μάτια που είχες όταν μου έλεγες «όχι μαμά, έχεις γάλα» και μια με έσπρωχνες, μια με τραβούσες και με χτυπούσες το βλέπω ακόμα….
Συγνώμη μωρό μου αλλά η μαμά έπρεπε να δουλέψει και επίσης έχει κάνει μεγάλο αγώνα για να σταματήσεις να θηλάζεις όσο γίνετε πιο ανώδυνα. Το ξέρω το Κυριακάτικο πρωινό μας δεν ήταν δείγμα αυτής της προσπάθειας αλλά …. δε θέλω να γυρίσω 2 μήνες πριν που το φάρμακο για όλα ήταν ο θηλασμός. Η μαμά σ αγαπάει το ίδιο και χωρίς να σε θηλάζει και θέλει να μπορούμε να κουρνιάζουμε αγκαλιά χωρίς ο στόχος να είναι το γάλα μου. Το ξέρω ότι είσαι έτοιμη και μπορείς γιατί μου το έδειξες τους τελευταίους 2 μήνες. Πίστεψέ με, για μένα ίσως και να είναι πιο δύσκολο από ό,τι για εσένα…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s